Att stötta barnen när de deltar i idrottsturneringar är en självklarhet. När resan går till Sundsvall finns det ett bra alternativ för boende beläget mitt i stan, nämligen Baltic Hotel.

Ni ska åka på sportevent med barnen i Sundsvall. Någon av dem ska spela fotboll, handboll, hockey eller någonting annat och det är självklart att resten av familjen följer med som stöd. Men vart ska ni bo? Baltic Hotel är ett bra boende i Sundsvall som ger er flera fördelar för den här typen av resa.

Baltic Hotell – perfekt boende för sporteventet

En av de stora fördelarna med Baltic Hotel är att hotellet är centralt beläget och serverar både frukost och middag. Även om Sundsvall har mycket att erbjuda när det gäller restauranger är det skönt att slippa vandra runt på stan i jakt efter en restaurang samma dag som turneringen ska börja. Lugnare då att vandra ned från hotellrummet och äta direkt på plats. Spara energin till idrottsturneringen istället – sådana har Sundsvall många av.

Sundsvall – en sportig stad

Sundsvall är en sportig stad året om med många sportaktiviteter att ta del av. När det gäller cuper och turneringar är Sundsvall Cup en av de största. En handbollsturnering som spelats i mer än 30 år och som ofta lockar fler än 150 lag. Tyvärr ställdes den in i år, på grund av coronaviruset, men räkna med att turneringen kommer igen nästa år. Ett annat årligt ungdomsevent arrangeras av en av stadens stoltheter: GIF Sundsvall. Det allsvenska fotbollslaget arrangerar sedan 2012 en ungdomscup i fotboll som de kallar för GIF Sundsvall Youth Cup. Åtta år senare går det att konstatera att satsningen blev en framgång. Kanske är det till det sammanhanget din familjs nästa sportresa går. I sådana fall vet ni vart ni ska bo när det blir dags.

Stäng meny